Telefonisch
   spiritueel consult
     ca 30 min, € 30
,-

 
 
Boeken, columns, CD

 

Arjuna Coaching

Heelheid en Helderheid bij onvrede, stagnatie, dilemma’s of koersbepaling

Columns over spiritualiteit in het dagelijks leven
Thuiskomen door de poort van Ik-Ben
De kracht van dankbaarheid

Artikelen voor ZZPers en MKB-ers
Visieontwikkeling: een bezielde visie creëren op basis van beide hersenhelften.    Samenvatting
Van visie naar een bezield bedrijfsplan.
Samenvatting
Marketing voor kleine ondernemers: een rationeel en persoonlijk proces.
Lees artikel
Competentiemetingen met archetypische beelden. Competenties: aangepast gedrag of authentieke aanleg?.
Samenvatting
M/V waarden en kenmerken en mens en organisatie.
Lees artikel, voor alleen de checklist m/f kenmekern van organisaties
Het contract, Een balans tussen het feminiene en masculiene principe in samenwerken
3  Vormen van ondernemers vertrouwen: masculien, feminien en geintegreerd.
Lees column

Boeken
De Coach Approach: organisaties veranderen door een coachende benadering
Bart van Baarsen e.a., Deventer, CoachingNet, 2006, 3de editie Gelling Publishing 2014.

Voor een fundamentele organisatieverandering is een integrale visie en benadering nodig. De Coach Approach is een manier van kijken naar organisaties en tevens een benaderingswijze voor het ontwikkelen en veranderen van mensen en organisaties. De coachende benadering draagt geen nieuwe veranderingsmodellen of methoden aan, maar plaatst deze in een kader, van waaruit veranderingen benaderd kunnen worden.Leerboek bij veel HRM- en coachopleidingen. Zie verder www.gellingboeken.nl

 

Spirit in mens en organisatie; wegen van en naar balans
Bart van Baarsen e.a., Nieuwerkerk a/d IJssel, Gelling Publishing, 2009.

Door de economische crisis lijkt de mens voor de uitdaging te staan om een nieuwe balans te vinden tussen zichzelf en werk, zichzelf en zijn omgeving en tussen ik-gericht en wij-gericht zijn. Dit boek bespreekt wegen van en naar balans in mens, werk en organisatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de thema's verbinding (tussen ik en de ander, tussen het mannelijke en vrouwlijke principe), bewustzijn (en manieren van kijken) en zelfkennis (relatie tussen persoonlijke, carriere- en organisatieontwikkeling). Het boek is samengesteld uit 19 artikelen van diverse gerenommeerde organisatieadviseurs en auteurs zoals Wessel Ganzevoort, Willem Renes, Lenette Schuijt, Adriaan Bekman, Iteke Weeda, Willem Glaudemans, Adriaan Hoogendijk en van Ede & Partners. Het boek is uitverkocht maar kan bij Arjuna nog besteld worden a € 25,- ex btw en portokosten.
 

De Coaching CDbox
De audio-cd reeks De Coachingbox geeft een compleet beeld van de vaardigheid coaching, bedoeld voor leidinggevenden, P&Oers en coaches. De Coachingbox bestaat uit tien afleveringen.CD 5 "De contouren van één-op-één coaching" is samengesteld door Bart van Baarsen en Fer van den Boomen onder redactie van Marijke Lingsma en uitgegeven door Mainpress. De box is inmiddels uitverkocht maar bij Arjuna nog leverbaar voor € 25,- ex btw.

 

Man-Vrouw spel en test
Door Bart van Baarsen is een test en kaartspel ontwikkeld om te meten hoe masculien of feminien je bent.   Bedoeld voor zelfkennis en informatie over masculiene en feminiene eigenschappen. Ook kan daar het m/v kaartspel besteld worden, te gebruiken als familiespel of als tool voor coaches en trainers. Voor meer info neem contact op met Arjuna of Gelling Publishing.