Boeken, columns

 

Arjuna Zorg en Coaching 

Tarieven
Het eerste gesprek is gratis als je besluit niet verder te willen. Wil je met me verder dan breng ik 50% in rekening. Mijn tarief voor healing, levenseinde gesprekken en terug-blikken-op-je leven wordt op de betreffende webpagina vermeld. Mijn tarief voor coaching is afhankelijk van je inkomen. Bij mensen met een krappe beurs is het € 40,- per uur. Voor mensen met modaal inkomen vraag ik € 65,- en voor vermogenden of mensen met een groot inkomen € 85,- per uur. In het geval dat ik bij een klant thuis kom, reken ik een reiskostenvergoeding van € 0,25 ct/km. 

Energetische healing sessies zijn bij mij in Mijdrecht. Ze duren ca 1 uur, de eerste keer vaak langer. Kosten bedragen € 50 per keer.

.

Ik geloof dat we als mens een bron of een vonk van God in ons hebben die ons kracht, wijsheid en richting in het leven kan geven.
De toegangspoort tot deze bron is alleen voor iedereen anders.
Ik begeleid mensen graag deze in zichzelf te herkennen, met respect voor hun geloof of levensovertuiging. Mijn ervaring dat in moeilijke situaties, maar ook bij allerlei vragen, het erg fijn is om deze bron levend in je te voelen. Het is troostrijk en het contact ermee geeft wijsheid, inspiratie en innerlijke rust

Arjuna Zorg en Coaching is gevestigd in Mijdrecht.
Voor contact:
info@arjuna.nl of 0297-254578

Klachtenregeling en privacy verklaring