Boeken, columns

 

Arjuna Zorg en Coaching 

Healing of energetische behandelingen
Als onderdeel van een traject geef ik soms ook energetische behandelingen, die te vergelijken zijn met magnetiseren of Reiki. Mijn behandelingen zijn vaak rust- en ruimtegevend. Regelmatig krijgen mensen ook inzichten over hun situatie. In overleg maak ik tijdens een sessie gebruik van (edel)stenen en soms ook van mijn stem. Doordat ik me helemaal op je afstem, voel ik waar energie vastzit, waar ik dan even mijn handen opleg. Of ik krijg beelden over wat er bij je speelt en door jou gezien wil worden.
 

Innerlijke rust creëren met klankschalen
Het geluid en de trilling van klankschalen kunnen je in je rust brengen. Je energieveld wordt gereinigd en je komt meer bij jezelf. Door de wijze waarop Carla dat doet wordt dit effect sterk vergroot. Zij doet dit in 1-op-1 sessies, maar ook geeft ze voor groepen stilteconcerten.

Klankschaal behandelingen door Carla van Baarsen
Tijdens een klankschaalbehandeling werk ik met twee Tibetaanse en 7 kristallen klankschalen. De metalen Tibetaanse klankschalen hebben hun heel eigen, warme diepe aardeklank en een diepe resonantie. Ze hebben echt iets bijzonders en werken harmoniserend.
De kristallen klankschalen hebben klanken die je met hun fijne trilling openen en schonen op hun heel eigen manier. Je kunt in aanraking komen met je eigen fijne trilling – je kristallijne energielichaam.
Zowel de Tibetaanse als de kristallen klankschalen hebben een helende werking. Hun diepgaande resonantie brengt alles in je lichaam in trilling en doordringt ook je energetische lagen zodat wat geblokkeerd is losgetrild kan worden en je je ‘opgetild’ voelt.
Naast de klankschalen gebruik ik ook Koshigongs – kleine houten windharpjes met ijle, betoverende klanken en een heel kleine tempelgong uit Myanmar.

De prijs is €15 voor een half uur. De sessie duren een half of een heel uur. Meer informatie:
carlavanb@hotmail.com of bel 0297-254578.