Telefonisch
   spiritueel consult
     ca 30 min, € 30
,-

 
 
Boeken, columns, CD

 

Arjuna Coaching

Heelheid en Helderheid bij onvrede, stagnatie, dilemma’s of koersbepaling

Healing
Door een energetische behandeling kom je meer in balans, waardoor je je lekkerder, rustiger gaat voelen en dichter bij jezelf. Tijdens een sessie maak ik gebruik van de helende krachten van mijn handen, stem, ratel, krachtstenen en kristallen en roep de hulp van mijn gidsen aan. Hierdoor wordt een energieveld neergezet, waardoor lichaam en geest tot rust komen wezen en je de verbinding met je bron meer voelt. Doordat ik me helemaal op je afstem, voel ik waar energie vastzit of krijg ik beelden over wat er bij je speelt en door jou gezien wil worden. Dat maakt dat je van binnen een stap in je proces kan zetten. Vaak komen mensen bij me als ze niet lekker in hun vel zitten of langere tijd worstelen met een onbestemde emotie. Dan zijn de blokkades dieper geworteld en wordt de medicijnman in mij wakker. Ik voel me dan instrument van helende krachten en faciliteer dan het proces om diepe oude stukken aan het licht te brengen en hiervan bevrijd te worden.

Praktische informatie
Een sessie duurt ca 1½ uur, waarvan je ca 1 uur op een massagetafel ligt en ik je aanraak, soms masseer of stil bij je aanwezig ben. De sessies vinden in mijn praktijk te Mijdrecht plaats. Na afloop bepaal jezelf wat het je waard was, dus wat je gaat betalen.

Klankschaal concert in Mijdrecht door Carla van Baarsen:
Tijdens een ‘stilteconcert’ werk ik met twee Tibetaanse en 7 kristallen klankschalen. De metalen Tibetaanse klankschalen hebben hun heel eigen, warme diepe aardeklank en een diepe resonantie. Ze hebben echt iets bijzonders en werken harmoniserend.
De kristallen klankschalen hebben klanken die je met hun fijne trilling openen en schonen op hun heel eigen manier. Je kunt in aanraking komen met je eigen fijne trilling – je kristallijne energielichaam.
Zowel de Tibetaanse als de kristallen klankschalen hebben een helende werking. Hun diepgaande resonantie brengt alles in je lichaam in trilling en doordringt ook je energetische lagen zodat wat geblokkeerd is losgetrild kan worden en je je ‘opgetild’ voelt.
Naast de klankschalen gebruik ik ook Koshigongs – kleine houten windharpjes met ijle, betoverende klanken en een heel kleine tempelgong uit Myanmar.

Omdat ik zozeer ervaar hoe juist de stilte tussen de klanken me telkens weer in contact brengt met de stilte in mezelf, heb ik voor de naam ‘stilteconcert’ gekozen.

De toegangsprijs is €15.
Meer informatie over de klankschaal- of stilteconcerten of aanmelden via:
carlavanb@hotmail.com of 0297-254578.


 

De klankschaal concerten vinden plaats in Mijdrecht op elke tweede vrijdag van de maand van 20.00-21.00 uur in ‘De Ruimte’ Schattekerkerweg 1B te Mijdrecht.