Boeken, columns

 

Arjuna Zorg en Coaching 

Helderheid bij keuzes, zingevingsvragen of problemen

Bij coachen stem ik me intuitief af op wat er bij speelt en door je essentie of wezen gezien of geleefd wil worden.

Ik richt me op 50plussers en ben gespecialiseerd in:
a) “wat-wil-ik?”, “wat-speelt-hier?”of “wat-is-hier-nodig?” vragen
b)
levens- en zingevingsvragen

De ervaring leert dat mijn kwaliteiten het beste tot uiting komen bij mensen die reeds geoefend zijn om hun gedachten, gevoelens en wensen te observeren. Als dat het geval is, duren mijn coachtrajecten bij ‘wat wil ik/wat-speelt-hier?’ vragen kort, meestal maar 1 of 2 sessies. Levens- en zingevingsvragen zijn anders van opzet en duren langer, zo’n 4 tot 6 sessies.

Ik ben jarenlang als Senior Practitioner coach geregistreerd geweest bij de beroepsvereniging EMCC/Nobco, totdat dit niet meer bij me resoneerde. Ik ben gecertificeerd in imaginatie therapie en in het instrument CADT met archetypische beelden voor coaching en persoonlijkheidskenmerken. Ik heb daarnaast vele korte en langere trajecten gedaan in coaching- en therapeutische technieken of methoden.

 

Ik begeleid ook mensen die levenseinde gesprekken willen voeren.

De gebeurtenissen in ons leven staan vaak niet op zichzelf. Net zoals het zichtbare topje van een ijsberg een onderdeel vormt van de veel grotere onzichtbare ijsklont onder water, zo staan onze keuzes en gedrag in verbinding met krachten in ons onbewuste.

Lokatie coaching: Mijdrecht, bij de klant thuis, on line of telefonisch.