Telefonisch
   spiritueel consult
     ca 30 min, € 30
,-

 
 
Boeken, columns, CD

 

Arjuna Coaching

Heelheid en Helderheid bij onvrede, stagnatie, dilemma’s of koersbepaling

Levensloopcoaching: Terugblik en Wat wil er nu bij je geleefd en ervaren worden
Voor meer details: zie de pagina Tevreden oud worden


Personal Coaching: Bij helderheid en koersbepaling
Bij keuzes, problemen, onduidelijkheid of niet lekker in je vel zitten
Mijn kwaliteiten zijn luisteren, acceptatie, helderheid brengen en ontdekken wat in je leeft en welke gevoelens en drijfveren hierbij een rol spelen. Deze gevoelens worden helder als je je denken tot rust brengt en daar zijn mijn sessies mede op gericht. Ik word hierbij geinspireerd door, en werk volgens de principes van Tolle, Mooji of zijnsgericht coachen. Verder ga ik gestructureerd te werk, kan goed hoofd- van bijzaken onderscheiden en geef mijn intuïtie in de coaching de ruimte. In overleg met de cliënt zet ik creatieve middelen en archetypische beelden in, maak ik gebruik van lichaamstaal of werk ik energetisch. Hierdoor kom je gemakkelijker in je gevoel, eerder bij de kern en gaat het veranderingsproces sneller.


Spirtuele coaching: Bij Jezelf komen, zinloosheid,
I
k werk graag volgens de zijnsgeorienteerde principes van Eckard Tolle of Mooji. 

 

Businesscoaching   Voor ondernemers die zich willen laten leiden door hun essentie, Klik hier

Lokatie coaching: In Mijdrecht, op locatie, skypend of telefonisch

 

 


Alternatief: Tekenen van je leven
Als je graag op een creatieve wijze werkt, kan je ook door visualisatie- technieken in contact komen met je zielewensen. Door deze imaginatie te tekenen en intensief te beleven, wordt de volgende stap in je leven helder. Dit kan in twee vormen: ‘Louter gericht op de toekomst‘ of ‘De vruchten van je leven tot nu toe’.

Vruchten van je leven tot nu toe
We praten eerst samen over alle periodes in je leven en wat je daaraan beleefd hebt. Daar zullen dan vanzelf herinneringen en gevoelens bij omhoog komen. Vervolgens geef je expressie aan elke 'periodebeleving' op papier.  Dit komt op een stuk papier van ca 4 m. Vervolgens doorleef je je gehele loopbaan als totaal door intensief contact te maken met elke tekening, door er op te gaan staan. Door het fysieke contact herbeleef je als het ware de essentie van die tijd en weet je wat je daar hebt geleerd, wat je daar hebt laten liggen en hoe je daar was. Dit resulteert in een conclusie, vaak een verlangen voor de toekomst. Het gevoel hierbij geef je vorm op papier: een nieuwe tekening. Daarna gaan we in op de betekenis ervan en de conclusies die je nu wilt trekken. Zie ook De Balans van mijn Leven