Telefonisch
   spiritueel consult
     ca 30 min, € 30
,-

 
 
Boeken, columns, CD

 

Arjuna Coaching & Assessments

Heelheid en Helderheid bij onvrede, stagnatie, dilemma’s of koersbepaling

In gesprek met je Essentie
Ik creeer helderheid door je het antwoord van je essentie te laten horen bij problemen, keuzes of koersbepaling, zowel zakelijk als prive.

Zit je helemaal niet lekker in je vel? Sta je voor een dilemma? Weet je niet de juiste koers? Ga dan ‘in gesprek’ met je essentie! Daar kan geen coach of guru tegen op!
Ik ben helderhorend en kan aanvoelen wat er bij je gebeurt. In een sessie ga ik helemaal in ontspanning, zonder plan. In deze rust stem ik me af op jou. En dan kiezen we samen de techniek zoals een imaginatie, opstellingen of direct een gesprek met Jezelf. Kies je voor de directe weg van een gesprek met Jezelf, dan creeer ik een veld van energie, waardoor je gemakkelijk in je eigen Zijn zakt en in contact komt met je essentie. Vanuit dit contact kijk je naar je vraag of emoties.

Bij een vraag, zal er van nature een antwoord komen. Je ego kan opspelen, maar daar dat ‘hoorbaar’ is, zal ik je helpen terug te gaan naar je essentie. En stel ik opnieuw de vraag. Soms is het antwoord niet duidelijk of moet een praktische vertaalslag gemaakt worden. Dan stel ik nieuwe vragen, tot het antwoord voor je helder en praktisch is.
Dit wordt ervaren als heel inzicht gevend en effectief en geeft voldoening.

Bij onaangename emoties is het de kunst om deze volledig toe te laten, vanuit dit contact met je essentie. Op deze manier worden ze ‘gezien’en zullen de daardoor van nature uitdoven. Soms zie ik dat hierbij energie in je lijf stagneert of dat je niet geaard bent. Dan wordt de medicijnman in mij wakker wordt. Door de ratel en mijn stem, gaat de energie dan weer stromen. Dit wordt als zeer helend en ruimte gevend ervaren.

De kosten voor een sessie zijn € 65 per uur. Voor minima geldt ‘n gereduceerd tarief. Een gesprek kan face-to-face, telefonisch of Skypend.

Testimonial van Fleur n.a.v. Reading en In-gesprek-met-Jezelf sessie in mei 2015

 1          Waar worstelde je mee? Waarom wou je graag hulp hebben?
Een totaal gevoel van wanhoop en niet weten hoe nu verder. Mijn voornaamste inkomstenbron viel weg en in die ruimte die ontstond voelde ik meteen een impuls om dan vol voor mijn bedrijf Hemels Genieten te gaan. En toch was de richting onhelder en bleef ik het gevoel hebben niet te weten waar te beginnen. Ik wilde hulp hebben met helderheid: wat is nu de eerste stap? Toen je met je reading duidelijk aangaf dat ook dit houvast van 'volop op mijn bedrijf richten' niet de 'oplossing' of mijn innerlijke wens was, viel alle houvast weg en kwam er een diepe angst omhoog. Vanuit deze plek wilde ik hulp om te zien hoe dan wel verder?

 2          Waarom was het belangrijk voor jou om dat probleem op te lossen?
Omdat ik in mezelf steeds maar in hetzelfde kringetje bleef ronddraaien en in destructieve gedachtes en gevoelens terecht kwam zonder iets op te kunnen lossen. En er echt een diepe wens in me leeft om echt naar mijn essentie te luisteren en alleen nog maar hier vanuit te leven...En vanuit een vertrouwen te leven dat de rest: werk, inkomen etc. zich dan wel invult en ik me daar niet op hoef te focussen.

 3          Wat heb je geleerd? Wat heb je door Bart’s coaching/begeleiding gekregen?
Ik heb geleerd om bij mijn diepste angst aanwezig te zijn en dat er dan niets ergs gebeurt. Ik ben in no time door het 'kringetje' heen gevallen. Er zijn nog steeds gedachten en angsten en er is nog geen ‘zekerheid’ over hoe nu verder én er is een diepere grond van vertrouwen van rust die daaronder helder voelbaar is. 

 4          Hoe ervoer je Bart als begeleider?
Waar ik zooooooo dankbaar voor ben (woorden schieten tekort) is hoe je aanwezig kan zijn tijdens dit proces. Je rust, vertrouwen en gewoon je zijn zonder plan/agenda en met vol bewustzijn maakt dat ik de moed voel(de) om de diepte van het gevoel in te duiken. Het is inspirerend om die plek in mezelf te vinden die weet dat er niets aan de hand is.... en dat is onbetaalbaar.
..