Telefonisch
   spiritueel consult
     ca 30 min, € 30
,-

 
 
Boeken, columns, CD

 

Arjuna Coaching & Assessments

Heelheid en Helderheid bij onvrede, stagnatie, dilemmaís of koersbepaling

Assessments
het onzichtbare zichtbaar maken

Het bereik van het instrument CADT
Door gebruik te maken van archetypische beelden, meet CADT drijfveren uit het onbewuste. Dit gaat dus verder dan de meeste andere assessment instrumenten die vooral op het persoonlijke bewuste zijn gericht zoals gedrag, attitude en bewuste drijfveren. Door het gebruik van CADT wordt het sturend mechanisme in iemands gedrag zichtbaar.

Soorten assessments
Gebaseerd op het instrument CADT zijn de volgende soorten assessments en opties mogelijk:

loopbaan assessment
Bij deze assessment wordt een persoonlijkheidsanalyse gegeven en een competentieanalyse. Er is geen sprake van een match met een bepaald competentieprofiel. Dit is voor mensen die zicht willen krijgen op hun potentiŽle mogelijkheden en ontwikkelingspad.

ontwikkelingsgerichte assessment
Voor als iemand zicht wil hebben wat de volgende stap in zijn/haar loopbaan. Maar ook als een opdrachtgever een interne kandidaat wil laten beoordelen op het mogelijke groeipad. Dan vindt er naast een persoonlijkheids- en competentieanalyse ook een beoordeling plaats op een match met bepaalde competentie- of functieprofielen.

selectie assessment
Deze is gelijk aan een ontwikkelingsgerichte assessment maar nu is er sprake van een externe kandidaat. Dit stelt de zwaarste beoordelingseisen naar zowel opdrachtgever als kandidaat. We bevelen daarom een capaciteitentest aan als aanvulling op de andere instrumenten.

 

Opties

capaciteitentest
Bij deze test wordt de IQ van de kandidaat in een aantal dimensies gemeten zoals ruimtelijk inzicht, verbaal-analytisch vermogen en cijfermatig inzicht. Een aantal kwaliteiten en competenties zijn sterk afhankelijk van het IQ van iemand, zoals abstractievermogen, analytisch vermogen en oordelend vermogen. De inzet van een capaciteitentest draagt bij tot een completer en betrouwbaarder beeld van het algemeen denk- en werkniveau van de kandidaat.

1-daagse Coaching intensive  "Je loopbaan in beeld gebracht"
Door de werkperiodes van je loopbaan vorm en kleur op een vel papier van 4 m te geven en door gevoelscontact deze opnieuw te beleven, wordt duidelijk welke delen in je hebben kunnen bloeien en welke delen nog onvoldoende uit de verf zijn gekomen. Hieruit zal je van binnen uit beleven wat je in de toekomst alsnog wilt realiseren. Deze beleving/gevoelswaarde wordt concreet vertaald in realistische doelen op basis van je huidige situatie.