Tel. spiritueel consult
     ca 30 min, € 25
,-

 
 
Boeken, columns, CD

 

Arjuna Coaching & Assessments

Heelheid en Helderheid bij stagnatie, dilemma’s of koersbepaling

Spiritueel consult of reading
Als je met een moeilijke keuze of probleem zit en je wil graag raad of een totaal andere visie
op het geheel horen, kan je denken aan een reading of spiritueel consult. Dit doe ik telefonisch.
Ik ben gespecialiseerd in vragen over dilemma’s, keuzes, of ‘wat is er aan de hand’ o.a. in relaties, werk of levenssituaties.

In een telefoongesprek kan ik aan iemands stemgeluid horen welke emoties er spelen. Tezamen met mijn vermogen om hoofd- van bijzaken te onderscheiden, kom ik snel tot de
kern van wat er werkelijk aan de hand is. Daarna ga ik naar binnen en krijg ik beelden door
over je situatie. Deze bespreek ik met je. Het is de combinatie van deze beelden en je reactie erop, die de oorzaak helder voor je maken en/of de oplossingsroute aanwijzen.

Verslag reading gesprek
Je kan een geschreven verslag van de reading krijgen. Terwijl ik dat maak, krijg ik vaak nog extra informatie door, waarna ik alles tot één A4 samenvat.

Kosten spiritueel consult of reading
Een telefonisch reading gesprek duurt maximaal 30 min. Een reading zonder verslag kost € 25, een verslag kost € 25 extra.


Bedrijfsreading bij stagnatie, disharmonie, onvrede of problemen
Stagneert er iets in je bedrijf of is de passie weg? Liep het project niet? Is er geen “samen er voor gaan”? Overweeg dan eens om een bedrijfsreading te laten doen.

Een bedrijfsreading bestaat uit
- bekijken van je site en lezen van relevante informatie
- telefoongesprek van maximaal 30 min.
- reading op afstand, waarbij ik beelden over de kwestie krijg
- terugkoppelingsgesprek over deze beelden.

Wanneer ik met mensen (telefonisch) spreek, kan ik door mijn consultancy achtergrond, zowel hoofd- van bijzaken als zakelijke van persoonlijke zaken goed scheiden en tot de kern van de kwestie komen. Vervolgens kan ik intuïtief aanvoelen, waar de schoen wringt en welke opties je hebt. In veel gevallen is één gesprek voldoende. Als dat niet het geval is, tune ik in een aparte sessie nog eens op de kwestie in en krijg ik beelden. Deze beelden bespreek ik in een vervolggesprek met je. Wat je in de beelden raakt, geeft meestal de kern van het probleem aan en dan wordt de oplossingsrichting meteen duidelijk.

Een bedrijfsreading kost
- voor zzp-ers € 50 indien één gesprek voldoende is. Een verslag kost € 50. Vervolggesprekken van ca 30 min kosten € 50 per keer
- voor MKB € 200,- inclusief 2 gesprekken en rapportage.
Genoemde prijzen zijn ex btw
 


Achtergrondinformatie
Een bedrijf bestaat uit de gratie van de energie, kennis en creativiteit van mensen. Mensen worden gedreven door inspiratie of verbinding of juist niet bij weerstand. Inspiratie, gevoel van verbinding en weerstand zijn voorbeelden van de subtiele energieën in de mens, die de mens doet beslissen, communiceren en handelen. Deze energieën herkennen we allemaal. Door oefening kan deze energie bij mensen (beter) waargenomen worden en net zo kan dat met de energie tussen mensen in een organisatie.

Wanneer ik met mensen spreek, kan ik hoofd- van bijzaken goed scheiden en tot de kern van het issue komen. Vervolgens kan ik intuïtief aanvoelen, waar de schoen wringt. Soms is het daarbij nodig om door het bedrijf heen te lopen en met mensen kort te spreken. Dan krijg ik een indruk van de sfeer en energie die er heerst. Thuis tune ik daar dan nog op in en krijg ik beelden. In combinatie met een intakegesprek met de directeur en relevante zakelijke informatie wordt dan al snel duidelijk op wat niet optimaal functioneert en wat de oplossingsroute is. Het voordeel van de combinatie van zakelijke analyse en intuïtief waarnemen is dat het veel sneller gaat dan alleen maar zakelijk analyse en meer to-the-point is dan een reading zonder bedrijfservaring.

 

 

Veel van ‘t menselijk handelen kan verklaard
worden door krachten uit het onbewuste.
Net zo kan veel van het reilen en zeilen van
een organisatie hierdoor verklaard worden.
Een reading kan dit duidelijk maken
.